Ονλαιν εργαλεία σε όλα τα διαδραστικά συστήματά σας.

Το SMART Learning Suite Online (SLSO) έχει πολλές νέες ενημερώσεις που αποσκοπούν στην απομακρυσμένη και υβριδική μάθηση που είναι εγγυημένες για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το μάθημά σας, διατηρώντας παράλληλα την αφοσίωση των μαθητών. Πάμε λοιπόν!

Εκπαιδευτικός ήχος
Γρήγορη και εύκολη εγγραφή αφήγησης ήχου για οποιαδήποτε σελίδα μαθήματος απευθείας στο SMART Learning Suite Online χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε εξωτερικό λογισμικό εγγραφής. Μπορείτε να προσθέσετε τη φωνή σας σε οποιαδήποτε σελίδα μαθήματος παρέχοντας προφορικές εξηγήσεις και οδηγίες για πιο διαδραστική, υποστηριζόμενη διδασκαλία. Ο  ήχος δίνει στους εκπαιδευτικούς τη δύναμη να παρέχουν καθοδήγηση και υποστήριξη στους μαθητές – οποτεδήποτε, οπουδήποτε.

Απόδοση μαθητή
Τώρα, είναι εύκολο να εκτιμήσετε τα ομαδικά έργα και να παρακολουθήσετε και να αξιολογήσετε την ατομική εργασία των μαθητών σε μικρούς και ομαδικούς συνεργατικούς χώρους εργασίας. Το SMART Learning Suite Online εμφανίζει τα τα στοιχεία τα οποία οι μαθητές έχουν προσθέσει / επεξεργαστεί  σε κοινόχρηστο χώρο εργασίας, παρέχοντας πληροφορίες για τη μάθηση και αυξάνοντας την υπευθυνότητα των μαθητών.

Νέο έτοιμο περιεχόμενο
Το SLS Online διαθέτει επίσης υπέροχους οργανωτές γραφικών και χειρισμούς, που είναι πλέον διαθέσιμοι για χρήση στο SLSO. Αυτά περιλαμβάνουν πράγματα όπως πλακίδια κλασμάτων, νομίσματα και άλλα. Μπορείτε να εισαγάγετε αυτό το περιεχόμενο στα μαθήματά σας για να λάβετε μια αξιολόγηση σε πραγματικό χρόνο για την κατανόηση των μαθητών και ακόμη και να δημιουργήσετε ερωτηματικά σύνολα που αξιοποιούν το υπάρχον περιεχόμενο σε μαθήματα SMART Notebook

Επωφεληθείτε από αυτές τις νέες ενημερώσεις
Το SMART Learning Suite Online πάντα βοηθούσε τους καθηγητές να μετατρέψουν στατικό περιεχόμενο σε διαδραστικές εμπειρίες, αλλά νέες ενημερώσεις και δυνατότητες αυξάνουν αυτό το πλεονέκτημα.

Επωφεληθείτε από τις νέες ενημερώσεις SLSO που αποσκοπούν στη βελτίωση της απομακρυσμένης και υβριδικής μαθησιακής εμπειρίας των μαθητών. Αυτές οι ενημερώσεις είναι εγγυημένες για να βοηθήσουν τους μαθητές σας να παραμείνουν συγκεντρωμένοι .

Για περισσότερες συμβουλές, κόλπα και εργαλεία για τη διδασκαλία μέσα και έξω από την τάξη, προσφέρουμε  εικονική επαγγελματική ανάπτυξη , εκπαίδευση και υποστήριξη εξ αποστάσεως μάθησης για εκπαιδευτικούς.

Εξερευνήστε την τεχνολογία, τα εργαλεία και τις στρατηγικές που μπορούν να προκαλέσουν την επιτυχία των μαθητών – ανεξάρτητα από το πού πραγματοποιείται η διδασκαλία ή η μάθηση.

Καλέστε μας για μια δωρεάν αξιολόγηση της σουίτας για 1 μήνα στο τηλέφωνο της επιχείρησης μας.

No responses yet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *