DIGITAL SIGNAGE

Η ψηφιακή σήμανση αναφέρεται σε μια μορφή ηλεκτρονικής οθόνης που χρησιμοποιεί τεχνολογίες όπως LCD, LED, OLED ή προβολή για να παρουσιάσει οπτικό περιεχόμενο όπως εικόνες, βίντεο και διαδραστικές πληροφορίες σε ένα κοινό-στόχο. Αυτές οι οθόνες μπορούν να βρεθούν σε δημόσιους χώρους, καταστήματα λιανικής, εστιατόρια, εταιρικά γραφεία, κόμβους μεταφοράς και διάφορες άλλες τοποθεσίες όπου συγκεντρώνονται άνθρωποι.

Το περιεχόμενο που εμφανίζεται στις οθόνες ψηφιακής σήμανσης μπορεί να διαχειρίζεται και να ενημερώνεται εξ αποστάσεως μέσω ενός συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν και να προσαρμόζουν το περιεχόμενο που εμφανίζεται στις οθόνες σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Η ψηφιακή σήμανση εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς, όπως:

  • Διαφήμιση και Προώθηση: Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ψηφιακή σήμανση για να προωθήσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις ειδικές προσφορές τους για να προσελκύσουν πελάτες και να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους.
  • Κοινή χρήση πληροφοριών: Η ψηφιακή σήμανση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή χρήσιμων πληροφοριών στο κοινό, όπως οδηγίες εύρεσης δρόμου, χρονοδιαγράμματα εκδηλώσεων, ενημερώσεις ειδήσεων, προγνώσεις καιρού και ανακοινώσεις δημόσιας υπηρεσίας.
  • Branding και Engagement: Οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψηφιακή σήμανση για να ενισχύσουν την ταυτότητα της επωνυμίας τους και να προσελκύσουν πελάτες με διαδραστικό περιεχόμενο, ροές μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή ζωντανές ενημερώσεις.
  • Ψυχαγωγία: Οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης σε χώρους αναμονής, εστιατόρια ή συγκοινωνιακούς κόμβους μπορούν να διασκεδάσουν και να προσελκύσουν το κοινό ενώ περιμένουν.
  • Εσωτερική επικοινωνία: Σε εταιρικές ρυθμίσεις, η ψηφιακή σήμανση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοινή χρήση εσωτερικών ειδήσεων, ανακοινώσεων και ενημερώσεων με τους υπαλλήλους.

Η ψηφιακή σήμανση γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής λόγω της προόδου στις τεχνολογίες προβολής, των βελτιωμένων συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου και του μειωμένου κόστους υλικού, καθιστώντας το ένα ελκυστικό εργαλείο επικοινωνίας και μάρκετινγκ για διάφορους κλάδους.

Τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής σήμανσης έναντι των παραδοσιακών στατικών οθονών περιλαμβάνουν τη δυνατότητα γρήγορης ενημέρωσης περιεχομένου, στόχευσης συγκεκριμένου κοινού και δημιουργίας εντυπωσιακών, δυναμικών γραφικών που μπορούν να τραβούν την προσοχή των θεατών πιο αποτελεσματικά.


Λύσεις digital signage

Η εταιρία SMARTIPS έχει ολοκληρώσει με επιτυχία αρκετά πρότζεκτ όπως την εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης και δικτύωσης σε πολλά σχολεία και επιχειρήσεις, τοποθέτηση τηλεφωνικών κέντρων, συναγερμών και καμερών ασφαλείας και την κατασκευή ιστοσελίδων. Το κυρίως κομμάτι όμως ασχολείται με την εγκατάσταση και υποστήριξη διαδραστικής τεχνολογίας και DIGITAL SIGNAGE, δηλαδή με την τοποθέτηση διαδραστικών και προβολικών συστημάτων για εμπορικούς ή εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Λυσεις για Σχολεια

Επιλέγοντας τις λύσεις της SMARTIPS στις αίθουσες διδασκαλιών, μπορείτε πάντα να υπολογίζετε σε κάτι περισσότερο. Τα προϊόντα μας βελτιώνουν στο μέγιστο τη διαδραστικότητα στη διδασκαλία και βοηθούν το μάθημα να το καταλαβαίνουν τα παιδιά καλύτερα.


Λυσεις για ξενοδοχεία και επιχειρησεις εστιασης.

Κάθε επαγγελματικό περιβάλλον είναι ξεχωριστό. Η SMARTIPS παρουσιάζει κάτι παραπάνω από συνδεσιμότητα και καινοτομίες. Προσφέρουμε ειδική μελέτη και σχέδιο εφαρμογών, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε εταιρείας ή οργανισμού.


Λυσεις για Κυβερνητικες Οργανωσεις και ενοπλες Δυναμεις

Συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας και παρουσιάστε δυναμικά χρήσιμες πληροφορίες στα τμήματά σας. Μπορείτε να εμπιστεύεστε την SMARTIPS , καθώς με τα προϊόντα της εξασφαλίζετε την αποτελεσματικότητα και διαδραστικότητα σε παρουσιάσεις και επικοινωνίες.

Προσαρμοσμενες λυσεις 

Δημιουργείστε τα δικά σας διαδραστικά προϊόντα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Η SMARTIPS σας βοηθάει να αναπτύξετε ιδέες και σας προσφέρει τα πάντα, από το αρχικό διάγραμμα ιδεών έως το τελικό σχέδιο του προϊόντος.Εάν ενδιαφέρεστε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Ανυπομονούμε να τα πούμε!