Οι επιχειρήσεις σήμερα αναζητούν τρόπους να πετύχουν περισσότερα αποτελέσματα με λιγότερα μέσα. Με το TOUCH OVERLAY της ΣΜΑΡΤΙΠΣ αναβαθμίζετε τις υπάρχουσες οθόνες της επιχείρησης σας απλά, σίγουρα και οικονομικά.

Η επιπρόσθετη επιφάνεια αφής μετατρέπει μια απλή οθόνη σε μια οθόνη αφής , χαρίζοντας τη δυνατότητα μιας διαδραστικής εμπειρίας. Χάρη στους ειδικούς αισθητήρες στα πλάγια της συγκεκριμένης διαδραστικής συσκευής, σας δίνεται η δυνατότητα προσομοίωσης γραφής όπως συμβαίνει στον συμβατικό λευκό πίνακα μιας αίθουσας συνεδριάσεων.

Το TOUCH OVERLAY της ΣΜΑΡΤΙΠΣ είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε η εγκατάστασή του να γίνεται απλά. Τώρα μπορείτε μόνοι σας, χωρίς βοήθεια τεχνικού να αναβαθμίσετε τις οθόνες σας. Η διαδικασία εγκατάστασης ολοκληρώνεται σε μόλις λίγα λεπτά. Το TOUCH OVERLAY της SMARTIPS είναι ένας στιβαρός ορθογώνιος πολυαισθητήρας , λεπτός και πιο φτηνός σε σχέση με τις συμβατικές διαδραστικές οθόνες αφής. Εφάπτεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να επανατοποθετηθεί σε οποιαδήποτε άλλη οθόνη επιθυμείτε με τις ίδιες διαστάσεις.