Λύσεις digital signage

Η εταιρία SMARTIPS έχει ολοκληρώσει με επιτυχία αρκετά πρότζεκτ όπως την εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης και δικτύωσης σε πολλά σχολεία και επιχειρήσεις, τοποθέτηση τηλεφωνικών κέντρων, συναγερμών και καμερών ασφαλείας και την κατασκευή ιστοσελίδων. Το  κυρίως κομμάτι όμως ασχολείται με την εγκατάσταση και υποστήριξη διαδραστικής τεχνολογίας και DIGITAL SIGNAGE, δηλαδή με την τοποθέτηση διαδραστικών και προβολικών  συστημάτων  για εμπορικούς ή εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Λύσεις για Σχολεία

Επιλέγοντας τις λύσεις της SMARTIPS στις αίθουσες διδασκαλιών, μπορείτε πάντα να υπολογίζετε σε κάτι περισσότερο. Τα προϊόντα μας βελτιώνουν στο μέγιστο τη διαδραστικότητα στη διδασκαλία και βοηθούν το μάθημα να το καταλαβαίνουν τα παιδιά καλύτερα.

Λύσεις digital signage για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις εστίασης.

Κάθε επαγγελματικό περιβάλλον είναι ξεχωριστό. Η SMARTIPS παρουσιάζει κάτι παραπάνω από συνδεσιμότητα και καινοτομίες. Προσφέρουμε ειδική μελέτη και σχέδιο εφαρμογών, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε εταιρείας ή οργανισμού.

Λύσεις digital signage για Κυβερνητικές Οργανώσεις και Ένοπλες Δυνάμεις

Συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας και παρουσιάστε δυναμικά χρήσιμες πληροφορίες στα τμήματά σας. Μπορείτε να εμπιστεύεστε την SMARTIPS , καθώς με τα προϊόντα της εξασφαλίζετε την  αποτελεσματικότητα και διαδραστικότητα σε παρουσιάσεις και επικοινωνίες.

Προσαρμοσμένες λύσεις digital signage

Δημιουργείστε τα δικά σας διαδραστικά προϊόντα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Η SMARTIPS σας βοηθάει να αναπτύξετε ιδέες και σας προσφέρει τα πάντα, από το αρχικό διάγραμμα ιδεών έως το τελικό σχέδιο του προϊόντος.

Αρχή Σελίδας


Υποστήριξη επιχειρήσεων

Η επιχείρηση SMARTIPS διευρύνει τη συνεργασία της με μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες που θέλουν να χρησιμοποιούν τη τεχνολογία που αγοράζουν.

Η εισαγωγή νέας τεχνολογίας σε ένα χώρο εργασίας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα αν δεν γνωρίζουν όλοι να τη χρησιμοποιούν. Από την πώληση και την εγκατάσταση μέχρι και την εκπαίδευση θα έχετε το προσωπικό σας συνεργάτη στη διάθεση σας. Στόχος μας είναι η ομαλή εξέλιξη και η χρήση της νέας τεχνολογίας από όλους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Αρχή Σελίδας


Eπιδοτήσεις

SmarTIPS στις επιδοτήσεις

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ. Αποκτήστε ένα διαδραστικό πίνακα, κάντε ένα βήμα πιο πέρα από τον ανταγωνισμό με την τεχνολογία digital signage και επιδοτηθείτε ως και 60%.

Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο που δικαιούστε επιδότηση, ποια προγράμματα είναι ανοιχτά από το ΕΣΠΑ και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά. Πληροφορίες σχετικά με τις ενισχύσεις που χορηγούνται από άλλους φορείς παρέχονται από την ιστοσελίδα www.espa.gr.

Χρήσιμες Διευθύνσεις

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών Ελληνικό 
Κέντρο Επενδύσεων (ΕΛΚΕ)
 
Ένωση Ελληνικών Τραπεζών
 
Κανόνες Κρατικών Ενισχύσεων ΕΕ
 
Περιφερειακή Πολιτική ΕΕ
 
http://www.ependyseis.gr/

Επισκεφθείτε ακόμα: 
Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης
 
Συγχρηματοδοτούμενα Αναπτυξιακά Προγράμματα

Αρχή Σελίδας


DIGITAL SIGNAGE

H σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει μέσα από της οθόνες να περνάμε με ευκολία όλα τα μηνύματα μιας επιχείρησης μέσα και έξω από το κατάστημα. Η SMARTIPS έχει εμπειρία στο στήσιμο μιας διαδραστικής βιτρίνας και την τοποθέτηση οθονών με σύστημα ροής μηνυμάτων και βίντεο ή εικόνας.

Η εταιρεία μας έχει πολλές φορές ενοικιάσει ή και δανείσει εξοπλισμό για τις ανάγκες μιας εκδήλωσης και έχει  συμμετέχει και σε φεστιβάλ με δική της κατασκευή και λογισμικό με πολύ καλά αποτελέσματα.

Από οθόνες των 17 ιντσών , προβολείς και διαδραστικές κάμερες, έως διαδραστικά τραπέζια και δωμάτια μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί μας μια καινούργια εμπειρία για τους πελάτες σας και την επιχείρησή σας.

Λύση DIGITAL SIGNAGE σε λόμπυ κλινικής

Λύση DIGITAL SIGNAGE σε λόμπυ κλινικής

Αρχή Σελίδας