Η Ιστορία μας

Από το 2008 η SMARTIPS έχει εγκαταστήσει και εκπαιδεύσει εκατοντάδες φορές σε όλη την κεντρική Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Θεσσαλία.

Η SMARTIPS έχει συμμετάσχει στο πρόγραμμα Πιλοτικής εισαγωγής Διαδραστικών συστημάτων και συναφούς εξοπλισμού στην τάξη για μια ψηφιακά Υποστηριζόμενη Διδασκαλία (πρόταση 78) κερδίζοντας σε αρκετούς τοπικούς διαγωνισμούς και φέρνοντας εις πέρας το Δημόσιο έργο της με επιτυχία μέσα στα χρονικά πλαίσια με όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Επιπλέον πλήθος από ιδιωτικά σχολεία, φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων γλωσσών  εμπιστεύτηκαν την τεχνογνωσία της SMARTIPS. Η SMARTIPS έχει επίσης βοηθήσει αρκετούς νέους επαγγελματίες καθηγητές με τη χορήγηση τεχνογνωσίας  να δημιουργήσουν το δικό τους κέντρο εκπαίδευσης.

Η SMARTIPS έχει βοηθήσει στην μετάφραση του λογισμικού ALGODOO, ένα λογισμικό δυναμικής φυσικής με μεγάλη δυνατότητα στη διδασκαλία του μαθήματος της φυσικής με διαδραστικούς πίνακες.

Λογισμικό φυσικής

Λογισμικό φυσικής

Το Μάρτιο του 2012 πήρε μέρος στο τριήμερο δράσης επικοινωνίας DIPART, αναζήτησης & δημιουργίας σύγχρονων μορφών τέχνης που έγινε στη Θεσσαλονίκη, στο πρώην στρατόπεδο ΚΟΔΡΑ συμμετέχοντας με  εγκατάσταση στην είσοδο του κτιρίου βιντεοπροβολέα με κάμερα KINNECT και λογισμικό  με κώδικα γραμμένο σε Processing. Λουλούδια σε έναν τοίχο ακολουθούσαν τους ανθρώπους που περνούσαν από ένα σημείο αναφοράς.

ΕΙΔΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ DIPART FESTIVAL

Τον Ιανουάριο του 2012 η SMARTIPS  ολοκληρώνει την πρώτη διαδραστική βιτρίνα στη Λάρισα. Σε μια βιτρίνα  ένας προβολέας δείχνει 5 διαφορετικά σποτς τα οποία μπορεί να επιλέξει ο πελάτης ακουμπώντας το δάχτυλο του σε πλαίσιο ειδικής κατασκευής στο εξωτερικό τοίχο του καταστήματος.

Η εταιρεία έχει πετύχει σημαντικές συνεργασίες με αξιόλογους οίκους του εξωτερικού για αντιπροσώπευση των προϊόντων τους. Οι πιο σημαντικές είναι η αντιπροσώπευση των προϊόντων CLARO, Storyphones και LaPCABBY.