Αφορά σχολεία, φροντιστήρια και υπόλοιπους εκπαιδευτικούς φορείς που ΔΕΝ έχουν ήδη προμηθευτεί κάποιο από τα μοντέλα Διαδραστικών Πινάκων της Smart δίνοντας την δυνατότητα σε ακόμα περισσότερες τάξεις να γνωρίσουν από κοντά και στην πράξη τα μοναδικά πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά που έχουν φέρει την Smart στην κορυφή της εκπαιδευτικής και όχι μόνο κοινότητας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

10 Responses

 1. Καλημέρα σας
  Σας στέλνω αυτό το e-mail από την πόλη της Τάμπα στη Φλόριδα . Τα πέντε σχολεία μας http://www.platoacademy.net είναι εφοδιασμένα σε όλες τις τάξεις με Smart Board . Ο λόγος που επικοινωνώ μαζί σας είναι ότι επιθυμούμε να κάνουμε μία δωρεά στο 1o Δημοτικό Καλύμνου ένα διαδραστικό πίνακα Smart Board με τον προβολέα και την τοποθέτηση .
  Σας παρακαλώ να μου στείλετε μία προσφορά
  Τηλέφωνο επικοινωνίας 001 727 793 2400

 2. Παρακαλούμε για προσφορά σας σε διαδραστικό πίνακα για το σχολείο μας.

 3. παρακαλω ενδιαφερομαι για προσφορα σας σε διαδραστικο για οικοδιδασκαλειο στην Κρητη

 4. Παρακαλώ πολύ οπός μου αποσειλετε προσφορά για ένα διαδραστικό πίνακα για χρήση σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών ΟΜΗΡΟΣ περιοχή Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ευχαριστώ!

 5. Καλησπερα,
  είμαι πρόεδρος του συλλογου γονεων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικου σχολειου Μαλιων Κρητης καιενδιαφερόμαστε για ενα συστημα διαδραστικου πίνακα/βιντοπροβολέα κατα προτίμηση φορήτου.
  Θα θέλαμε λοιπον μια προσφορα
  Ευχαριστω εκ των προτέρων
  με εκτίμηση
  Κοζακου Αντρη

 6. Καλημέρα είμαι η αντιπρόεδρος του συλλόγου του 1ου δημοτικού σχολείου Νέας Περάμου και τα ήθελα μια προσφορά για διαδραστικό πίνακα μαζί με προβολέα για να κάνουμε δωρεά στο σχολείο.
  Ευχαριστώ πολύ

 7. Καλημέρα θα ήθελα μία προσφορά για ένα δημοτικό σχολείο 2ο Δημοτικό σχολείο Βασιλικού. Ονομάζομαι Σφύρλας Απόστολος και είμαι ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων του σχολέιου.

  • μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2410628645 για να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *