εκπαιδευτικός βιντεοπροβολέας τάξης
SMARTIPS = καινοτομία στην εκπαίδευση

Έχουμε πάνω από 10  χρόνια ασυναγώνιστης εμπειρίας στον κλάδο που παρέχει λύσεις για τεχνικά θέματα σχετικά με audiovisual (οπτιακουστική ) τεχνολογία,  και IT. Η εγκατάσταση ενός διαδραστικού πίνακα μαζί με τον βιντεοπροβολέα (Projector) είναι μια από τις κύριες υπηρεσίες που προσφέρουμε πέρα από την επίλυση προβλημάτων από την καθημερινή χρήση και υποστήριξη. Πλοηγούμαστε σε αυτό το κύμα της νέας τεχνολογίας και της καινοτομίας στην εκπαίδευση μαζί, ώστε να σας βοηθήσουμε να μεγαλώσετε.

Η επιτυχία σας είναι και η δικιά μας επιτυχία.

Όλα όσα προσφέρουμε έχουν να κάνουν με τη δική σας εμπειρία ως χρήστες της τεχνολογίας. Οι γνώσεις μας, το πάθος μας, τα συστήματα μας έχουν ως στόχο να σας βοηθήσουν σε οποιοδήποτε έργο εργάζεστε.  Αφού κατανοήσουμε τα σχέδιά σας, τους στόχους σας επιλέγουμε τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Η αποστολή μας είναι να σας υποστηρίξουμε και να μοιραστούμε τις γνώσεις μας μαζί σας, ώστε να μπορέσετε να μεγαλώσετε. Συνοπτικά μερικές από τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε :

  • Μελέτη και εγκατάσταση Διαδραστικού πίνακα , οθόνης και προβολέα.
  • Εκπαίδευση πάνω στη χρήση τόσο του διαδραστικού πίνακα όσο και του διαδραστικού λογισμικού από επαγγελματία εκπαιδευτικό χρήστη της τεχνολογίας στην τάξη.
  • Τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε.
  • Συντήρηση του προτζέκτορ (Projector) ή του διαδραστικού σας πίνακα ή της διαδραστικής οθόνης.

Για διάφορες απορίες σε σχέση με την τιμολόγηση ή το χρόνο παράδοσης και εγκατάστασης του εξοπλισμού, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2410628645.

Λοιπόν, πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *