Δημιουργήστε περισσότερα σημεία συνεργασίας και εκμάθησης με λιγότερα χρήματα με την κεντρική υπολογιστική πλατφόρμα SMART flex, η οποία χρησιμοποιεί ένα κεντρικό υπολογιστή για να μοιράσει την ισχύ και την λειτουργία ενός υπολογιστή σε πέντε διαδραστικούς πίνακες SMART Board.

Τι είναι το SMART flex?

Το SMART flex επιτρέπει ένα μόνο υπολογιστή να υποστηρίζει πολλαπλούς, ανεξάρτητους Διαδραστικούς πίνακες SMART Board ταυτόχρονα (μέχρι 5 σε περιβάλλον Windows και μέχρι 10 σε περιβάλλον Linux)

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του SMART flex?

smart flex icon

Η κεντρική υπολογιστική πλατφόρμα έχει σαν αποτέλεσμα το οικονομικό κέρδος που θα είχατε πληρώσει για να έχετε και άλλους υπολογιστές, για ενέργεια και συντήρηση.

Εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων.

Εξοικονομήστε χρήματα από αγορά υπολογιστών χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή για να τροφοδοτήσετε 5 Διαδραστικούς πίνακες SMART Board.

Εξοικονομήστε χρήματα από ρεύμα και ενέργεια, γιατί το SMART flex καταναλώνει 3Wρεύματος (5% της ενέργειας που χρειάζεται ένας υπολογιστής για να λειτουργήσει)

Απλοποιημένο πρόγραμμα χρήσης, ενημερώσεις και συντήρηση.

Λειτουργείτε σταθμούς εργασίας με διαδραστικό πίνακα SMART Board καθώς και τις ενημερώσεις τους, από ένα κεντρικό υπολογιστή, που είναι διαθέσιμος μέσω λειτουργίας cloud.
Εύκολη διαχείρηση προγραμμάτων και λειτουργικών συστημάτων.
Τροποποιήστε και αναβαθμίστε τα λειτουργικά συστήματα σας και τα προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε αίθουσας διδασκαλίας που έχει Διαδραστικό πίνακα SMART Board.
Πλήρης λειτουργικότητα του υπολογιστή (προγράμματα, πρόσβαση cloud, κτλ.)
Δεν χρειάζεται πλέον να εξαρτάστε από τον υπολογιστή του εκπαιδευτικού.

 

smart flex infogram

Τι είδους υπολογιστή χρειάζομαι για να λειτουργήσει το SMART flex;

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος
Επεξεργαστής: Core i7
Μνήμη: 4GB RAM

Το SMART flex συμπεριλαμβάνει τον κεντρικό υπολογιστή;

Όχι, το σύστημα SMART flex (SF-SYS-5)συμπεριλαμβάνει το σύστημα διασύνδεσης των διαδραστικών πινάκων (hardware) και μία άδεια χρήσης για το πρόγραμμα SMART flex που θα εγκατασταθεί στον κεντρικό υπολογιστή. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την αγορά του κεντρικού υπολογιστή από τον προμηθευτή του.

Ποιές είναι οι απαιτήσεις όσον αφορά το δίκτυο για να χρησιμοποιήσουμε το SMART flex;
Δεν χρειάζονται συγκεκριμένες ή εξεζητημένες συσκευές για να λειτουργήσει το  .Σαν ελάχιστη απαίτηση,χρειάζεστε ένα router, ένα switch (λειτουργία gigabit απαιτείται για πάνω από 2 σταθμούς εργασίας ),και ένας υπολογιστής με μια κάρτα δικτύου.
Πόσοι διαδραστικοί πίνακες υποστηρίζονται από ένα κεντρικό υπολογιστή;
Ο τύπος του λειτουργικού συστήματος που είναι εγκατεστημένο σε κάθε σταθμό με διαδραστικό πίνακα, επηρεάζει τον αριθμό των χρηστών flex που μπορούν να τροφοδοτηθούν από τον κεντρικό υπολογιστή. Το SMART flex μπορεί να υποστηρίξει κατ” ελάχιστο 5 σταθμούς με διαδραστικό πίνακα, που λειτουργούν με Windows ή κατ” ελάχιστο 10 σταθμούς με διαδραστικο πίνακα που λειτουργούν με Linux ή συνδιασμό αυτών.smart flex hardware

No responses yet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *