Δώστε νέα πνοή στο μάθημα!

Μεταμορφώστε την τάξη, το σχολείο, φροντιστήριο σας με οθόνες ψηφιακής σήμανσης! Ενθουσιάστε μαθητές, φοιτητές και καθηγητές με δυναμικές οθόνες που ενημερώνουν, ψυχαγωγούν και εμπνέουν. Μοιραστείτε σημαντικές ανακοινώσεις, παρουσιάστε τη δουλειά των μαθητών και προωθήστε σχολικές εκδηλώσεις. Με εύχρηστο λογισμικό και προσαρμόσιμα πρότυπα, η δημιουργία συναρπαστικού περιεχομένου είναι παιχνιδάκι !

Μερικά από τα πιο σημαντικά οφέλη της ψηφιακής σήμανσης

Η πρώτη μέρα του σχολείου είναι η κρίσιμη για τους μαθητές, τις οικογένειες τους και το διδακτικό προσωπικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  οθόνες ψηφιακής σήμανσης για να τους καλωσορίσετε την πρώτη τους μέρα. Αυτές θα μειώσουν τη νευρικότητα και το άγχος και θα βοηθήσουν στην δημιουργία ενός ευχάριστου κλίματος. Παράλληλα θα παρέχονται άμεσα χρήσιμες πληροφορίες που είναι αναγκαίες για μια δυναμική έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η ασφάλεια είναι κορυφαία προτεραιότητα για όλες τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μονάδες. Η άμεση προβολή ειδοποιήσεων, κατευθύνσεων και οδηγιών σε πραγματικό χρόνο μπορεί να οδηγήσει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων. Η πανδημία του Covid αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα πως οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης χρησιμοποιήθηκαν για να παρέχουν αναγκαίες πληροφορίες και οδηγίες σε μεγάλο πλήθος ανθρώπων.   

Η ψηφιακή σήμανση είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τις τάξεις. Βοηθά τους δασκάλους να περάσουν το μήνυμά τους και να βεβαιωθούν ότι οι μαθητές τους δίνουν προσοχή. Η ψηφιακή σήμανση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε χώρους ενός σχολείου, όπως η μπροστινή είσοδος για να χαιρετήσει όσους εισέρχονται στο κτίριο. Τα σχολεία έχουν συχνά ζωντανές ροές για το τι συμβαίνει στο σχολείο που μπορεί να δει κανείς σε οποιαδήποτε περιοχή όπου υπάρχει ψηφιακή σήμανση. Αυτός έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξηθεί η ασφάλεια του σχολείου.

Η ψηφιακή σήμανση ενισχύει την εκπαιδευτική εμπειρία προκαλώντας σκέψη, διευκολύνοντας τη συζήτηση και κάνοντας την τάξη πιο διασκεδαστική. Προκαλεί συζήτηση με ριζοσπαστικό τρόπο και έχει την ικανότητα να διεγείρει πολλούς διαφορετικούς τύπους κοινού. Το περιεχόμενο που εμφανίζεται στις ψηφιακές οθόνες είναι ανοιχτό σε μια σειρά από δυνατότητες, όπως οπτικοακουστική αφήγηση, ηχογραφήσεις συνεδρίων ή διαλέξεων και αρχεία πολυμέσων όπως βίντεο. Με την προβολή μιας οπτικοακουστικής παρουσίασης, είναι πιο πιθανό όλοι οι μαθητές να λάβουν τις πληροφορίες που παρουσιάζονται, καθώς μπορούν να διαβάσουν και να ακούσουν την ηχογράφηση. Αυτό βοηθά να αυξηθούν οι πιθανότητες όλοι οι μαθητές που παρακολουθούν τη διάλεξη να έχουν κερδίσει κάτι από αυτήν. Δίνει επίσης στους μαθητές που έχασαν τη διάλεξη την ευκαιρία να λάβουν μια ηχογράφηση για να ελέγξουν την ώρα τους.

Εάν ενδιαφέρεστε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Ανυπομονούμε να τα πούμε!