Ευχαριστούμε τη ΔΕΘ HELLEXPO και το εμπορικό επιμελητήριο Λάρισας για την επιτυχία της έκθεσης. Πλήθος κόσμου πέρασε από το περίπτερο της SMARTIPS και σταματούσε να παίξει με το διαδραστικό προβολέα αφής της EPSON και να δει τα πιο καινοτόμα προϊόντα για την εκπαίδευση.

Πρώτη φορά σε πανελλήνια έκθεση τέτοιας εμβέλειας αναδείξαμε τις καινοτόμες χρήσεις των LAPCABBY – των έξυπνων ντουλαπιών για κινητά τηλέφωνα και tablets. Δείξαμε επίσης τις καινοτόμες χρήσεις του IDEA PAINT, και των STORYPHONES τα ακουστικά για παιδικούς σταθμούς και παιδότοπους. Αναδείξαμε τις DOCUMENT CAMERAS και τη χρήση τους για σκοπούς απεικόνισης και λειτουργίας τους για δραστηριότητες τύπου STEM .

 Πολλοί μας γνώρισαν από κοντά και μιλώντας ανακάλυψαν ένα καινούργιο κόσμο να ανοίγεται μπροστά τους. SMARTIPS σημαίνει για μας να μοιράζεστε τις ιδέες σας και  να τις προβάλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους άλλους. 

Τοποθετούμε προϊόντα καινοτομίας στην εκπαίδευση, βρίσκουμε τρόπους διάδρασης και διασύνδεσης. Επικοινωνούμε το digital marketing με διαδραστικές οθόνες, digital kiosks και digital signage solutions.

 

No responses yet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *