Τι μάθαμε από το BETT 2020;

Όπως πάντα, το show στη  BETT είχε πάνω από 900 εκθέτες που παρουσιάσαν τις τελευταίες τεχνολογίες τους και τις μελλοντικές τεχνολογικές τάσεις, αλλά ποια ήταν τα βασικά θέματα που πρέπει να προσέξουμε;

  • Συνεργατικοί χώροι διδασκαλίας και χρήση διαδραστικών οθονών.

Οι εκπαιδευτικοί έχουν αναγνωρίσει το δυναμικό των διαδραστικών οθονών στην τάξη και την επιρροή τους στα μαθησιακά αποτελέσματα σε όλο το σχολικό σύστημα. Υπήρξε μια ολόκληρη σειρά διαδραστικών οθονών στην εμφάνιση, εμπλουτισμένες με το πιο πρόσφατο λογισμικό συνεργασίας και μια συνεχώς διευρυνόμενη σειρά εργαλείων και στυλό για την περαιτέρω βελτίωση των εκπαιδευτικών εμπειριών.

  • VR Learning

Ήταν δύσκολο να χάσετε μερικές από τις θεαματικές εμπειρίες VR  από την εκτομή βατράχων ως το ταξίδι στο χρόνο και την εξερεύνηση του ηλιακού συστήματος. Με το 24% των εκπαιδευτικών έτοιμων να υιοθετήσουν την τεχνολογία VR / AR / MR, υπάρχει μια συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για την αύξηση των παραδοσιακών τεχνικών διδασκαλίας με ψηφιακές μεθόδους.

  • eSPORTS – η άνοδος των ομαδικών βιντεοπαιχνιδιών 

Υπήρξε μια ισχυρή παρουσία από το eSports και την τεχνολογία που βασίζεται σε βίντεο παιχνίδια, αξιοποιώντας την ακμάζουσα αγορά esports παγκοσμίως.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar